Vilka är vi?

Alla personliga tränare på klubben arbetar med ett holistiskt fokus. Det betyder att vi hjälper våra kunder med kost, återhämtning och allt som hör livet till. Kontakta vem som helst av oss för att bli starkare, komma tillbaka efter en skada, för att få hjälp med kosten eller om du helt enkelt vill ta din träning till nästa nivå!

Du kan alltid köpa en personlig tränare tillsammans med en partner eller kompis. Dubbelt så kul och till samma pris! 

Calle

Jag har samlat på mig mycket erfarenhet genom åren, totalt har jag hittills gjort ungefär 9000 timmar PT-träning. Under den här tiden har jag tränat väldigt många olika människor med alla möjliga målsättningar. Nu formar jag, tillsammans med grymt duktiga kollegor, en träningsanläggning som jag själv skulle vilja vara medlem på. Träningsklubben är för mig gemenskap, kunskap och träningsglädje! 

Jag jobbar med träning för att det känns meningsfullt. Träning gör människor glada och det är en arbetsmiljö som är fin att vara i! Känslan av att få vara med på människors resa mot en mer hälsosam livsstil, en smärtfri vardag eller personliga rekord är underbar!  

Jag tycker det är viktigt att hålla mig uppdaterad och påläst och har parallellt med arbete ständigt vidareutbildat mig, både för min och din utvecklings skull. 

Den bästa träningen är anpassad efter dig och dina förutsättningar. Allt handlar om vem du är, var du är i livet och vilka mål du har. Träningsklubben finns här för dig som vill ha gruppträning i toppklass. Vi vill vara Kalmars bästa och mest prisvärda alternativ för personlig träning. Vi ska också finnas här för dig som vill ha en livsstilsförändring, dig som vill ta din elitsatsning till nästa nivå eller dig som behöver rehabilitera en skada. 

Micke

Det är väldigt kul att se människor utvecklas, det är en av de bästa sakerna med att jobba med träning. Nu när vi bygger upp Träningsklubben vill jag bidra till att skapa en grym atmosfär som får dig som medlem att se klubben som en naturlig del av ditt liv. En plats för utveckling, helt enkelt. 

Som tränare vill jag vara där för gruppen när jag håller i ett pass, med allt vad det innebär. Att stötta, peppa och hjälpa dig med tekniska detaljer. Sen är det såklart viktigt att vi har kul tillsammans också. Jag är en glad, positiv och nyfiken person som älskar att träna och jag vill gärna vara med på din resa! 

Jag har lång erfarenhet från föreningslivet och lagidrott. Det här gör att jag kan hjälpa dig utvecklas både för din idrott och som individ.  

Hos oss är målet att inte skapa mer stress i ditt liv, vi vill försöka hjälpa dig att släppa alla tankar på snabba lösningar och istället låta framgång få ta tid. Vi tror på träning som är anpassad efter dina behov så att den träning vi planerat tillsammans verkligen blir av och ger resultat.  

Nikki

Träningsklubben för mig är ett nytt startskott i livet! Att få bygga något jag verkligen tror på med ett team jag gillar känns häftigt, att vi gör allt från grunden tillsammans. Jag vill att du som tränar på Träningsklubben ska känna dig som en familjemedlem och att du ska uppleva gemenskap, trygghet och glädje hos oss. Vi gör det här tillsammans och jag är säker på att vi kommer att skapa en härlig plats att vara på! 

Träning ligger mig varmt om hjärtat och är en stor del av mitt liv. Jag har träffat många olika typer av personer och målsättningar under åren jag arbetat på gym. Som tränare möter och guidar jag dig utifrån dina förutsättningar. För vissa handlar träning om att hitta en hälsosam livsstil, medan andra vill maximera prestation och framgång, till exempel inom elitidrotten. 

Jag vill ge dig en wow-känsla när du tränar på Träningsklubben! En känsla av styrka, välmående och trygghet. Mitt specialområde inom träning är explosivitet, snabbstyrka och ren sprint. Därför jobbar jag ganska mycket med idrottare.  

Klubben blir ett sätt att testa mina vingar för att fortsätta utvecklas som individ och tränare. Det känns rätt att göra det här med sköldpaddan som ledstjärna, utan brådska men hela tiden med sikte på mål. Att framgång får ta tid, för mig är det fakta, trots att jag själv är sprinter och alltid vill göra allt till max och på maxfart! Att våga ha tålamod, göra allt med kvalitet och på ett säkert sätt – då kommer framgångar och målgångar.

Robin

Min upplevelse är att träning skapar positiv energi, det är därför jag gillar att jobba i den här miljön! Nu när vi bygger Träningsklubben helt och hållet från grunden får jag möjlighet använda min kreativa sida. Jag tror verkligen att jag och mina kollegor kan skapa en riktigt bra och positiv upplevelse för dig som är medlem. Vi känner alla att det här är en klubb vi själva skulle vilja vara medlemmar i! 

Träning ska vara rolig och kännas bra! Jag har under mina år som tränare jobbat mycket med kreativa men samtidigt effektiva upplägg inom styrketräning och rörlighet. Jag är nyfiken av mig och vill hjälpa dig på bästa sätt, tillsammans hittar vi något som passar just dig och som jag vet är effektivt. Målet är att du ska se fram emot våra pass!  

Det är vanligt att man lägger ner väldigt mycket tid på sin träning men utan utveckling och där man tyvärr drar på sig tråkiga skador. Det här vill vi ändra på. Vårt koncept handlar om att bygga styrka från grunden. Med rörlighet, bålstyrka och funktionell träning ser vi att den som vågar backa några steg, vinner i slutändan. 

På Träningsklubben vill vi erbjuda mer än bara träning, jag hoppas att du ska vilja stanna kvar för en kopp kaffe, titta på TV:n i loungen och träffa vänner. Vi kommer dessutom anordna en del föreläsningar, klubbkvällar och andra aktiviteter som stärker klubbkänslan! 

frågor
och
svar

Varför har ni en sköldpadda som logotyp?

Vi upplever en tråkig utveckling i träningsbranschen där människor lägger mycket tid på träning men utan utveckling och med många skador. Det vill vi ändra på. Träningsklubben handlar om att bygga styrka från grunden som ger utveckling och resultat för hela livet. När det kommer till rörlighet, bålstyrka och funktionell träning ser vi att den som vågar backa några steg vinner i slutändan.

Träningsklubbens symbol är därför en sköldpadda och står för att framgång får ta tid.

Enligt den gamla kinesiska läran Feng Shui är sköldpaddan en symbol för hälsa, långt liv, trygghet, visdom och att förmedla kunskap. Den kan dessutom symbolisera spiritualitet och läkning.

Hur blir jag medlem hos er?

Du fyller i ett formulär här på webbplatsen. Sedan kan du boka pass direkt.

Inom fyra veckor kommer vi att kontakta dig så att vi kan boka upp ett möte där vi pratar om din utveckling och vi går igenom lokalerna tillsammans. Du behöver inte vänta med att börja träna.

Har ni startavgifter och administrativa kostnader?

Vi har inga dolda avgifter. Hos oss betalar du ingenting utöver det som står som pris när du köper en tjänst eller ett medlemskap.

Har ni bindningstid?

Vi har ingen bindningstid. Vi tror och hoppas att de som tränar hos oss gör det av egen vilja.

Vad finns det för betalningsalternativ?

Du kan betala din medlemsavgift månadsvis eller betala för exempelvis ett längre medlemskap på en gång.

Du kan använda kortbetalning på plats hos oss på Träningsklubben eller direktbetalning via internetbank.

Vilket datum dras månadsavgiften?

Månadskostnaden ska betalas i förskott den 27:e varje månad. Är den 27:e på en helgdag betalas avgiften närmaste bankdag innan förfallodagen.

Vad har ni för åldersgräns?

Du måste vara minst 18 år för att teckna ett medlemskap hos Träningsklubben. Är du under 18 år krävs att målsman tecknar avtalet och är betalningsansvarig.

Du får träna själv från det att du är 15 år. Ungdom under 15 år får bara träna själv efter särskild överenskommelse mellan målsman och Träningsklubben i Kalmar AB.

Var ligger Träningsklubben?

Du hittar oss på Engelska Vägen 14, nära Kolgrillen och Stadsmissionen.

Har ni parkeringsplatser?

Det går bra att ta bilen till Träningsklubben, det finns parkeringsplatser precis utanför gymmets entré.

Hur bokar jag ett gruppträningspass?

Du bokar enkelt pass här på hemsidan som gäst eller medlem. Du kan också boka pass via appen Wondr som du laddar ner i Google Play eller App Store. Prova-på-pass är alltid gratis och du får gärna bjuda in vänner och familj att testa upp till tre träningspass. Med hjälp av appen låser du också upp dörren till gymmet.

När du har bokat ett pass så är du välkommen att komma in och hälsa på oss innan träningspass. Våra personliga tränare är på plats innan passet för att hjälpa dig hitta rätt. Vi har dusch och omklädningsrum och dörren är alltid upplåst innan gruppträningen börjar.

Kan jag träna själv hos er?

Det är fritt att komma och träna själv hos oss under våra öppettider som är 04.00-00.00. Vi har en yta som är helt avsatt för egen träning och det går bra att träna på hela anläggningen när det inte är pass.

Vad har ni för bokningsregler?

Du kan boka hur många pass du vill två veckor i förväg. Om du får akuta förhinder går det bra att boka av ett pass fram till 60 minuter innan passet har börjat. Om du glömmer att boka av tre pass blir du fryst från passbokning en vecka.